X-mas event!

I onsdags var jag på ett Julevent med Hunkemöller i Amsterdam som var väldigt intensivt men fruktansvärt roligt. Vi kom till Shiphole (flygplatsen i amsterdam) strax efter elva och mötte där tjejerna som flög från Danmark. Klev då på bussen som tog oss till Central Park by Ron Blaauw, vilket såg ut som självaste vita huset! Väl där var alla de andra tjejerna där samt att vi möttes av ett glas champagne.


Liten lätt lunch hann vi äta innan första aktiviteten började, dvs en presentlek.


Vann såklart det jag "minst" ville ha.. haha. Sedan fick vi hår samt sminket fixat inför fotograferingen (bilder kommer i ett annat inlägg!).


På ovanstående bild är en av fotograferna, super gullig!

Efter fotograferingarna så satt vi i ett litet möte med designerna och diskuterade Baddräkts kollektionen 2017 och jag säger bara en sak VILL HA SOMMAR NU!!! Så mycket snyggt, får inte avslöja något men jag älskade ALLT!

Sedan var det dags för glamour-midag! Riktigt god trerättersmiddag. Mums!

Här kommer lite bilder på mig och min superfina klänning från SALT här i umeå.


Efter middagen åkte de flesta hem och vi var enbart sex tycken tjejer kvar som fnittrade,kollade Sex and the City och myste. Sedan bodde jag och en tjej som heter Ida ihop, i världens finaste rum! Tyvärr hann jag knappt ta några fina bilder från rummet.. Men badrummet I LOVE IT! Och det var enbart hästen sängar på hotellet också, samt enbart handdukar,lakan, morgonrockar etc från hästen! Hotellet var som allt-i-allo, butik (där de sålde Hästen produkter) hotell samt restaurang. Säkerligen något mer också.


Sov som en prinsessa heeeela natten!

Sen igår åkte jag hem till Umeå, tog dock hela dagen på grund av förseningar på förseningar. Men det var det värt eftersom jag har haft det såååå roligt!!

Gillar

Kommentarer