Weekend

i mitt huvud, Resa
Så jag är inne på mina sista dagar här i Los Angeles, tiden har gått så fruktansvärt fort! I alla fall så var mina vänner från Santa Barbara här i helgen + en av deras pojkvänner som de även plockade upp på flygplatsen innan de kom till mig. Så roligt att ha dom här.


Fredag: Jag tränade, solade och väntade in de från SB. När de väl kom var det snabba puckar till Universal Studios där det var Horror Night. Alltså VÄRSTA SKRÄCKNATTEN. Och herregud var rädd jag var. Tänkte fota lite men kunde tyvärr inte det eftersom jag var så rädd hela tiden och höll stenhårt i allt som jag kunde få tag i. Inklusive att jag kramade en okänd kille som var bakom mig, samtidigt som han höll i sin flickvän haha, herregud stackarn.


Lördag: Vi delade på oss, några gick ner till stranden till piren, jag och två andra åkte till Hollywood för att kolla på skylten samt gå på Walk of Fame.. Och ja, allt var sådär mäktigt som man kan tänka sig. Vi åt lunch/middag på The Hooters (SÅÅÅÅ bra mat) och sedan en massa shopping. Vi kom hem lite sent så det blev stressigt att fixa oss.. 4 tjejer och ett badrum, tar sin lilla tid. Sedan kom mina grannar över och vi förfestade lite innan vi alla skulle till olika klubbar. Vi åkte till en klubb i Hollywood som vår promotor håller till på. Klubben blev fullsmockad direkt. Och det var riktigt riktigt roligt!! VI dansade hela natten!
Där på Hooters åt vi lunch. Riktigt bra mat.
Har tyvärr inga bilder från utgången, måste bli bättre på outfitsbilder/vimmelbilder osv. Men har man roligt glömmer man ofta det.


Söndag: Vi vaknade, solade och badade vid poolen. Tog sedan en tripp ner till stranden och åt middag vid piren. Vi åt på Bubba Gump, gillar man skaldjur ska man definitivt äta där. I love it! Sedan packade Santa Barbara vännerna ihop och åkte på kvällen.


Såååå fint det är där nere vid havet. Verkligen en favorit plats.

Nu är det onsdag och jag åker hem imorgon (SJUKT) men landar inte förens fredag eftermiddag i Umeå eftersom det är 11h flygtid + 9h skillnad. Så idag ska jag träna,sola,packa ihop och äta middag med en vän ikväll. Kommer bli så mysigt.


Gillar

Kommentarer