Vilken dag

i mitt huvud

BLACK FRIDAY är det idag så vi har haft sjukt mycket kunder i butiken hela 625 stycken (!!!!!!) ni som varit in i våran lilla butik kan ju förstå vilket ös det har varit. Men så fruktansvärt roligt. Jag började dock kl 13:00 idag, tycker synd om Natta som fick vara hela morgonen själv men jag kunde inte börja tidigare eftersom jag hade ett lunchmöte 11:30, kändes helt okej efter det möte och vi skulle höras mer till veckan. Kommer givetvis berätta mer om det där möte när det väl är klart.

Sedan iväg på Avion och där var det full rulle fram till stängning. Skrattat,svettat och bara njutit idag. ÄLSKAR när det är många kunder i butiken.

Nu när jag stängde vid 20 så gick jag på Willys och handlade inför imorgon. Vi ska ha After Work/ julmys innan utgång hade vi tänkt så var och handlade glögg,pepparkajer och lussekatter. Gick sedan till bussen i regnet med, vad det kändes som, hela världen i mina händer, från busshållplatsen och hem i regnet. Mindre kul. Nu väl hemma så har jag börjat städa lite inför morgondagen samt lagar lite matlådor på det!

Så idag har det verkligen varit fullrulle från morgon till kväll, sååå roligt men samtidigt riktigt tröttsamt.


Nu ska jag till att göra klart mina matlådor innan jag tvättar av mig sminket och kryper ner i sängen. Kommer sova tungt inatt!

Gillar

Kommentarer