Västerås

Hunkemöller, i mitt huvud, Resa

Hej hopp, det har varit en lång dag för mig så jag ligger redan nerbäddad i en hotellsäng som är riktigt skön. Imorse klev jag upp vid 04:00 (?!?!?) åt frukost, packade ihop och åkte till flygplatsen. Flög till Arlanda och sedan buss till Västerås. Från Västerås centrum till Erikslund där Ikea ligger. Och sedan in och leta åt Hunkemöller. Kan säga en sak, jisses vilken fin butik dom har här i Västerås. Nästan finare än Umeås hehe 😉

I alla fall så har jag blivit mer utbildad inom Hunkemöller, klokare och fått mer erfarenheter sen idag. Även om det inte blev en jättelång arbetsdag så var det många nya intryck som ska bearbetas. Imorgon ska jag spendera några fler timmar på Hunkemöller innan jag beger mig tillbaka till Norrland. Dock inte umeå, flyger hem till Jämtland för att spendera lite tid med nära och kära där. Så mysigt.

Dagen avslutades med riktigt god middag med fint sällskap. Och jisses vad jag känner mig lycklig. Kommer sova bra och med ett leende på läpparna dessutom.Hotellet jag bor på är First Hotel Plaza, riktigt lyxigt. Tog ett bad nu innan jag la mig i sängen + jag har utsikt över hela (eller vad jag tror är hela) Västerås. Riktigt vackert.

Gillar

Kommentarer