Turkey

i mitt huvud, Resa

Jag kom hem i söndagskväll efter en vecka i Turkiet.. Jag var så trött då så jag orkade verkligen inte uppdatera att jag överlevde. MEN det var med nöd och näppe säger jag bara...

Det va nämligen så att efter halva resan blev alla i vårat umgänge (kan ha varit någon som klarade sig på håret) drabbad av matförgiftning av hotellets egna mat!! Resan som bestod av sola,bada och någon god drink slutade med att vi fick springa på apoteket och köpa medicin åt varandra, hålla varandras hår och ringa hem till Sverige till mamma och berätta/gråta att vi nästan skulle dö! Det kändes faktiskt så då jag var en av de som blev drabbad först av matförgiftningen.. Aldrig i hela mitt liv mått så dåligt.. Och när man är utomlands så känner man sig så liten och ynklig. Så just nu sitter jag och mejlar Detur och jag blir ännu mer arg då jag inser att vi troligtvis inte kommer få ett skit tillbaka och att Detur guiden som vi klagade till på plats bara sket i allt och tog oss verkligen inte seriöst.. Jag har alltid varit nöjd då jag åkt med Detur. Men nu är jag så fruktansvärt besviken och ledsen.. Så mycket pengar bortkastat.

Jag rekommenderar verkligen inte hotellet vi bodde på men tänkte vänta på svar från Detur innan jag (arg som jag är nu) smutskastar hotellet helt totalt.

Men de första dagarna var riktigt roliga i Turkiet. Blev erbjuden jobb som bartender, solade, skrattade och levde verkligen där ett tag! Kommer blogga mer då jag lugnat nerverna. 

Gillar

Kommentarer