Tisdag

i mitt huvud, Resa

Eftersom internet här på hotellet är sjukt kasst så har jag inte kunnat blogga något.. Men i alla fall så kom mamma i fredagskväll, väldigt sent så vi gick och la oss på en gång. Sen på lördagen klev vi upp och började beta av mammas lista på saker hon velat se här i New York. Så i lördags blev det en tur till Times Square, Empire State Building, World Trade Center och Chinatown! Vi kom hem sent på kvällen, med onda fötter och glada miner.

Jag med King Kong i Empire State Building

Dagen efter, igår (söndag), var vi i Central Park och vi gick genom hela parken. Njöt av den friska luften och de vackra kontrasterna mellan träden och skyskraporna. Sedan avnjöt vi en "lätt" brunch. Eller rättare sagt, vi trodde det skulle vara en lätt brunch men här i USA är det alltid lite "mer".. Sen åkte vi och gick på The Highline. Det är ett gammalt tågspår som byggts om till ett promenadstråk.

Central Park och The Highline.

Senare på kvällen tog vi på oss lite finare kläder och åkte på bio. Vi såg den nya James Bond filmen, riktigt bra!! Och det där var den största biosalongen jag varit i. Flera våningar och cirka 25 salonger och varje rymde säkert 300st... Så riktigt stor var den! Riktigt häftigt att se.

Gårdagens outfit


Just nu är klockan 09:21 här i USA och vi har precis ätit frukost och ska ta det lugnt här på hotellrummet innan vi fixar oss för att åka in till stan. Vilket känns bra att ta det lite lugnt nu från morgonen så jag hann blogga och göra lite andra ärenden på datorn. Spännande!

Gillar

Kommentarer