Tio dagar tio år

i mitt huvud, Åsikter

10 dagar sedan jag bloggade sist och allt möjligt har mer eller mindre hänt. Jobbat, varit hem till mamma och pappa, varit på invigning av den nya sporthallen i Strömsund som även fick namnet Engconhallen, haft besök, Black Friday osv osv. Skulle kunna nämna hur mycket som helst som hänt under dessa 10 dagar, tiden bara flyger iväg. Har även varit värsta snöstormen här i umeå, och tydligen hela Sverige också! Kämpigt att ta sig på jobbet Hahah.

Men däremot har jag insett en sak på dessa tio dagar. Det här är inte jag. Hur menar jag då? Vad tänker jag egentligen? Jo, jag har snart bloggat i (vad jag tror, kommer inte riktigt ihåg då jag började) men i 10 ÅR!?!?!? Inser nu också att jag börjar bli gammal... MEN under dessa år har jag inte bara ändrat bloggportal och hårfärg utan jag har varit en såååån periodare. Vissa dagar slängt in 22 inlägg om allt möjligt och sedan tagit en paus på 4 veckor från ingenstans. Vet ni varför? För att jag tycker att det är otroligt tråkigt att blogga om jag inte känner att jag har något viktigt att förmedla. Sitta och fixa bilder och en härlig text, det är inte min grej helt enkelt. Jag tröttnar fort på det och sen kommer känslan tillbaka och då vill jag bara blogga.
Jag kommer inte ta bort bloggen, borgemma.com kommer alltid finnas kvar. Men jag kommer inte prioritera den och jag kommer mest bara skriva om saker som är viktiga för mig. Men säkerligen publicera något inlägg om vardagen.
Jag känner att jag mest vill skriva detta för att ni läsare ska veta, kanske förstå varför jag inte skriver här så ofta. Egentligen helt sjukt att det tog 10 år att lista ut detta? Men ibland tar det längre tid att lära sig vem man är och vad man vill prioritera men huvudsaken att det händer förr eller senare.

Såhär såg jag ut då jag var som mest aktiv på bloggen. Haha när var detta? Kanske då jag var 16?😃 och ”Hatar att bo i en håla” är nog mitt mest lästa inlägg (än så länge) det som var roligt var att i flera dagar efter fick jag sms/samtal om att det var ett sådant bra inlägg. Det är mer dom här inläggen jag vill posta. Som faktiskt kan betyda något. Inlägget finns under kategorin ”åsikter”.

Just nu känner jag att det är skönt att skriva av mig, helst om detta. Ibland kan jag nämligen känna sådan press att jag måste blogga och då blir ingenting bra. Så en sammanfattning av detta är att bloggen är kvar, jag är fortfarande borgemma aka bloggemma, men den kommer inte prioriteras. Och när jag väl kommer att skriva något inlägg som jag vill skriva då kommer jag länka det på mina andra sociala medier. Så det är ingen risk att ni missar 😉

Det här är jag idagsläget och kommer mest uppdatera instagram/snapchat. Jag heter såklart borgemma där.
Men jag har redan planer på några blogginlägg jag kommer att skriva, det är om några känslor som jag måste dela med mig av.
Hoppas ni alla har en trevlig helg. Jag är over and out för ett litet tag i alla fall. Kram ❤️

Gillar

Kommentarer