Sista helgen!

Resa, i mitt huvud

Har inte hunnit med att blogga överhuvudtaget! Det är så mycket som ska läras/göras hela tiden så bloggen fick stå tom några dagar nu. Men i alla fall så har vi pluggat väldigt mycket eftersom imorgon börjar sista veckan här i Miami (?!) vilket innebär att vi ska göra proven! Blir lite nervös då jag tänker på det eftersom det är så mycket som ska göras.
I fredags var vi ut, och äntligen fick vi gå på Ivy Nightclub vilket är den klubb som vi går skola i. Så det var roligt att se hur det såg ut på klubben i full action! På denna klubb hade vi inte VIP eller ett eget bord men senare på kvällen var vi några tjejer som blev inbjudna på VIP, vilket var roligt! Rätt så tidig kväll eftersom man ville ta vara på dagen efter.
Så i lördags (igår) hängde jag och Sandra på stranden en bra stund och vi fick väldigt mycket färg. För röd är också en färg. Och sen hade vi poängjakt med skolan. Såklart så vann mitt lag!! Kan berätta lite mer om det senare😃 riktigt roligt var det!

Senare på kvällen var jag på dubbel dejt med några amerikanare och sen drog vi ut med alla de andra från skolan! Inte så roligt på klubben men resterande av kvällen var rolig!

Idag har vi kollat på NFL!!! Så fruktansvärt mäktigt! Miami Dolphines VS Texas! Miami vann överlägset mot Texas så matchen var inte så spännande. MEN STÄMNINGEN, den var otrolig. Så roligt. Ska försöka få tag på bilder så jag kan visa från matchen så ni får se hur vi satt (längst fram).

Men nu har jag i alla fall uppdaterat er om de senaste dagarna! Nu ska jag sova klockan är mycket just nu (23:45). God natt mina fina läsare. Allt är på topp här i USA.

Gillar

Kommentarer