Nästan en månad senare

i mitt huvud

Det är nästan skrämmande, så att jag måste stanna upp och andas. Tiden går så jävla snabbt (ursäkta ordspråket mamma). Men kom igen, jag hinner inte med. Känns som om jag nyss tog mitt pick & pack hit till umeå.

Men i alla fall, snart en månad sen förra inlägget, och vad har hänt? Kidnappade pappa till Lycksele där familjen kollade på showen "Småstadsliv - När Tony kom till byn". Riktigt rolig och trevlig helg. Tillbaka till Umeå där det var training för lilla mig, VIP-kväll ( som blev riktigt lyckad), och träning med min egna PT. Åkte hem några dagar runt påsk, men kändes som om man bara åkte dit och vände. Hann dock tatuera mig, kvällen innan jag åkte tillbaka. Väl i Umeå postade jag kontraktet om att jag ska vara vikarierande butikschef i ett år framöver. Och till helgen fyller jag 21 år. Sedan har veckorna bara rullat på. Schemat består av skratt,jobb, sömn och fina vänner.


Jag har börjat kolla på prison break, så sitter bänkad varje kväll för att hinna se hur det går för dom snygga bröderna.

Redo för jobb!

När jag var hemma i strömsund så hittade vi en bil, hehe ;)

Jag och Maria, min inspo på jobbet och på gymmet!

Min tatuering på benet som jag gjorde hemma i strömsund.. SÅ NÖJD.

Vi hade dockor på ett podium direkt man kom upp till modeplanet, och jag klädde på en kvinnligdocka som blev jättefin!

Nya brillor och på bilden även nya naglar.


Så, det var en liten update från mig. Nu ska jag ändra dra mig ut eller kolla lite prison break... Kramis

Gillar

Kommentarer