items

Hunkemöller, Fashion, i mitt huvud

​Länk till allt finns på bilderna (styr musen till mitten av bilderna och klicka er in på hemsidan).

Fick mejl från en tjej som heter Sofie, det är hon som har kontakt med alla ambassadörer, hon sa i alla fall att vi var tvungen att svara på hennes mejl angående om vilka bikinisar/artiklar vi ville ha tills att vi åker till Holland. Eftersom jag satt hemma i Strömsund just då så hade jag egentligen ingen riktig aning om vad det var jag beställde då jag såg som mer eller mindre ritningarna till de olika kollektionerna. Jag beställde det ovan som kommer från Sylvie kollektionen (är även den sista Sylvie kommer att göra med Hunkemöller) + en till korall bikini som jag tyvärr inte hittade på webben.

Och jag är lite fundersam om jag kommer få allt eller bara ett set, men det lär nog märkas. Kimonon tror jag nästan att mamma kommer få ta, hon passar bättre i sånt än mig.. 😃

Har även fått många frågor angående detta och helt ärligt så har jag heller inte så mycket koll på vad jag kommer att göra där borta i Holland. Eller vad jag kommer att göra när jag kommer hem i Sverige också. Men det är bara att köra på så ska jag hålla er uppdaterad med information.

Gillar

Kommentarer

carolinelundin
carolinelundin,
Bikinin var ju supersnygg!
nouw.com/carolinelundin