Friyay

i mitt huvud

Äntligen fredag och jag har ledig helg, såå skönt! Vad ska alla ni göra då? Själv har jag inte direkt några planer. Krama en massa vänner vet jag i alla fall att jag ska göra.
Hade egentligen en massa saker att göra nu innan jobbet, som jag strax ska åka till, men halsen sa nej till allt det så bara att acceptera det och ta en mugg te i soffan istället. Får ta tag i det andra någon annan dag.

Denna bild har jag till mitt CV, behövde en ny då den gamla var över 2 år.. Men känner mig inte så nöjd över denna... Haha..

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Hej!
Det är så att jag fått en intervju på Hunkemöller och så googlade jag lite för jag blev lite nervös över FaceTime intervjun haha och så kom jag in på din blogg. Undrar om du har några tips vad jag bör tänka på osv? Hur lång var den? Och är det lika läskigt som man tror? Är det vanliga intervju frågor? Många frågor men väldigt tacksam för svar!!! /Amanda 😊
borgemma
borgemma,
Hej Amanda!!
Jag gjorde som sagt också en FaceTime intervju men den var absolut inte så farlig som jag trodde. Den var snarare rolig 😃 kommer inte ihåg hur lång den var men kanske 30 min?
Det var frågor om hur du är som person, hur du tycker om service och liknande. Så rätt så vanliga frågor 😊 det kommer säkerligen gå jätte bra! Ta det lugnt och läs på lite om Hunkemöller innan på deras hemsida!
All lycka till dig 😃💕
nouw.com/borgemma