Fredrik Eklund

i mitt huvud

God morgon, har sovit ut och ätit en god frukost och tänkte nu försöka sammanfatta gårdagen. Hände så sjukt mycket på så kort tid så vet inte riktigt vart jag ska börja. Och känns lite små drygt att skriva allt på telefonen eftersom skärmen är sprucken haha. Så därav lite stav fel, vissa bokstäver ser jag nämligen inte.
Men i alla fall så 09:45 flög jag från Umeå igår morse till Stockholm, hade för övrigt telefonbiljett men det gick inte att blippa den på flygplatsen på grund av sprickorna så varje gång jag skulle visa den så fick personalen stå hur länge som helst och försöka läsa på telefonen. Haha!
Landade på Arlanda vid 11, tog det lugnt och åkte in till centralen. Strosade runt och satt på starbucks ett tag också. Sedan började jag leta mig till föreläsningen, när jag kom dit var det enbart en kvinna i kön så vi två hängde ihop! Jag och Bella som hon nu heter, hade båda tagit VIP så vi blev tillslut insläppta till minglet där det bjöds på bubbel och plockmat. Jag och Bella var såklart längst fram.. Plockmaten var i alla fall hur god som helst! Så jag och Bella gick runt och minglade med den ena och den andra.

Tillslut kom dagens huvudpersoner ut och hälsade alla välkomna, pratade lite allmänt om dagen och Sverige innan de klev ner och minglade med oss. Missade då Fredrik men fick en kram och en puss av Luis!

Luis och Fredrik.

Efter det så var det dags att ta plats vid föreläsningen. Sjukt stort var allt tror det var kanske 3000 personer på föreläsningen.? I alla fall satt jag på rad 4, vilket var väldigt nära scenen. På föreläsningen hamnade jag bredvid en annan tjej som heter Isabell, åh herregud vad vi klickade. Tårar, skratt och en massa lärorika tips fick vi ta del av på föreläsningen. Kan göra ett helt inlägg om enbart det också men då vill jag heller skriva på datorn än min iPhone.

Efter föreläsningen drog jag och Isabell och tog ett glas ute på stan. Vi hade riktigt trevligt och mycket att prata om då vi var väldigt lik i en massa men samtidigt otroligt olik. Sedan drog vi på en annan klubb/restaurang och vilka var inte där om inte grabbarna! Vi stannade dem och pratade en snabbis innan vi alla skulle hem åt olika håll.

Alltså så trevliga och inspirerande män! All lycka till er!

Sedan tog jag pendeln hem till min kusin och vi surrade ett tag innan sovdags. Jag var otroligt trött och framförallt såå trött i benen. Hade trots allt högklackat hela dagen igår! Hände såklart en massa mer men det kan vi ta senare, nu har jag sammanfattat det viktigaste som hände igår. Nu ska jag fixa mig inför en dag på stan. Puss och hej.

PS kom ihåg att följa mig på snapchat, borgemma

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229