Första utekvällen

i mitt huvud, Resa

Igår (måndag) så var alla lite sega, fortfarande jetlag. Vi fick försöka lära känna varandra under lektionerna. Både deltagarna och ledarna. Samtidigt som vi försökte ta in allt nytt! Detta är en "intensivkurs" så det är mycket som ska läras på en gång så det var bara att sätta igång.
Ledarna (som heter chino och oliver) de rekommenderade att vi inte skulle gå ut eftersom det kan vara skönt att komma in i de amerikanska tiderna. Givetvis hade de rätt tyckte vi. Men vi alla klädde upp oss och drog ut på middag. För man är bara en gång i Miami. Det slutade iallafall med att vi åkte en vit limo till en populär nattklubb där vi fick VIP bås och gratis drinkar. Vi fick även dansa i DJ-båset med dom grabbarna och där bjöds det också på drinkar. Det var riktigt roligt att vara ut och vi är ett stort och härligt gäng så det kunde inte ha börjat bättre denna resa! Riktigt häftigt var det inne på klubben. 😃

Jag tog det däremot lugnt igår eftersom jag ville inte förstöra hela veckan med att vara helt slut. Så jag hade det perfekt igår och perfekt idag, eftersom jag har känt mig pigg!

Längtar däremot tills på fredag då vi ska festa med P Diddy på "våran" klubb. Den klubben som står för våran träningslokal där all skola sker.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229