10 saker ni inte visste om mig

i mitt huvud

1, Att jag alltid drömt om att bli prinsessa.


2, Att jag har denna krona ovanför sängen i hopp om att drömmen ska slå in, hehe..

3, JAG ÄLSKAR ALL CHOKLAD. Nästan lite beroende.

4, Jag önskar att jag kunde visa min tacksamhet mer till min familj.släkt och vänner.

5, Min favoriträtt, och kommer alltid vara det, är makaroner och korv. Dock måste det vara perfekt gjort! Dvs lite bränd genomstekt korv och makaronerna ska vara lite lite hårda.

6, Jag tycker det är roligt att festa! Man träffar så många olika människor varje gång ( och jag älskar att dansa!!) Spelar heller ingen roll om man då är nykter eller inte, det är faktiskt personerna och stämningen som gör allt!

7, Att dom bästa sporterna är handboll, hockey och sen jag var i USA älskar jag nu även basket samt amerikansk fotboll! Helt underbara sporter.

8. Att jag ALLTID velat varit sådär vackert blond. Vill fortfarande vara blond eftersom det är det vackraste man kan vara, men har insett efter flera års färgning att jag passar verkligen inte i det.. Passar bäst i att vara så mörk som möjligt. Så jag får nöja mig med att mina kompisar är otroligt vacker i blont hår.. Var alltid den blonda prinsessan när jag var liten och lekte med barbies. haha...


9. Fått höra frågan "vilket löshår använder du?" samt att x-antal personer har tagit i mitt hår (vare sig jag känner dom eller ej) bara för att dom vill kolla om allt är mitt hår. Samt att när jag flög Miami-NY kände säkerhetsvakten igenom mitt hår om jag gömde något i håret !?!?!? haha. MEN allt är mitt hår och jag önskar ibland att det var löshår så jag kunde ta ut det. Tungt och tovigt hela tiden + att jag fastnar med det överallt. Exempelvis när jag åkte hiss i USA så började paret bakom mig hångla och då skulle killen vara såå romantisk att han skulle som luta sig fram med henne i famnen (sådär superromantiskt) MEN han fastnade med armen i mitt hår så när han lutar sig fram följer mitt huvud med. Lite stämningsförstörare var man då jag skrek till av rädsla eftersom jag for bakåt och nästan på dom. Haha hoppas ni förstod min superdåliga förklaring 😉

10, Sista saken som jag hade tänkte skriva är.. Nu står det still i lilla knoppen.. Känns som om jag inte riktigt kommer på något roligt/smarrigt att skriva. Vet inte om jag ska gå deep down eller bara ta något allmänt? Detta är faktiskt svårare än vad jag trodde, när man väl börjar skriva så kommer man knappt på en enda sak. Och det man kommer på är saker som " jag gillar vesuvio" och det är kanske inte det roligaste att veta om en person egentligen.

Men eftersom jag lovade 10 saker så ska ni få den tionde också. Har faktiskt funderat lite nu och ni får inte ha några stora förhoppningar men tänkte skriva att min kropp är sjukt konstigt när det gäller att göra saker. Då tänkte jag på nervositet. Ett exempel är att jag är verkligen inte nervös inför att hålla tal, höll talet på studenten, hållit tal på Kommunfullmäktige samt varit med i både radio och tv och ingenting sånt gör mig nervös. Inte ens att stå på scenen och mima till någon sjukt dålig låt. Men jag kan bli sjukt nervös inför att träffa någon som jag inte sett på länge. Sådär *jag vill spy* nervös. Vet dock ej varför. Jag vet vad vi kommer att göra, jag känner den personen sjukt väl och jag vet vart vi ska vara. Så jag fattar inte varför magen får den där oroligheten. Ni vet då den gör ont, smaken på tungan blir annorlunda och ni kan knappt andas !? Då blir jag mer eller mindre besviken på min kropp. Varför ska den göra så? hade förstått om det var för att jag skulle upp på en scen men att träffa en vän, då blir jag bara brydd.. Och givetvis blir jag nervös inför prov/tester, men det anser jag bara är normalt.

Men jaja, alla kroppar är olika och reagerar på olika sätt för saker och ting. Så jag får väl försöka träna bort det eller bara vänja mig med att min kropp är så.

Screenshot från filmen där jag håller studenttalet! Vilket var en av de roligaste sakerna jag har gjort! Bjöd även på en troschock. Jag och Marilyn Monroe 😉 tack anton för filmen förresten!

Gillar

Kommentarer